miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Acum. Accident grav la Vameș. O mașină a intrat într-o căruță. Trafic blocat

În urmă cu puțin timp, pe DN25, la Vameș a avut loc un accident rutier grav. O căruță a fost spulberată de o mașină.

În urma impactului puternic, calul a murit, iar căruțașul este inconștient.

La fața locului intervin forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați pentru acordarea primului ajutor.

Șoferul implicat a fost testat pentru alcool, rezultatul 0. Are permisul de conducere valabil.

Căruța era nesemnalizată, iar din primele informații, i-a tăitat calea autoturismului.

Evenimentul rutier a avut loc în zona gării din localitate.

Update: Comunicat IPJ Galați

La data de 2 februarie 2024, la ora 18.40, pe DN 25, în interiorul localității Vameș, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârsta de 66 ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galați, când a ajuns în interiorul localității Vameș, la km 44 plus 500 de metri, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo, tractat de un cal, care se deplasa din sens opus și era condus de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Piscu.

În urma impactului bărbatul de 31 de ani a fost rănit grav, acesta fiind preluat de echipajele medicale sosite la fața locului în stare de inconștiență. Se efectuează manevre de resuscitare.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcolscop rezultatul a fost negativ.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Traficul rutier este blocat în acest moment pe DN 25, însă polițiștii au direcționat autovehicule aflate în tranzit pe o rută ocolitoare prin interiorul localității, urmând a fi reluat după ce se va finaliza cercetarea la fața locului și degajarea părții carosabile.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen