joi, octombrie 24, 2024
Actualitate

Accident cu 5 victime încarcerate la Urechești pe E85. O persoană este inconștientă

În jurul orei 19, pe E85 la Urechești s-a produs un grav accident de circulație.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, localitatea Urechești, județul Vrancea, s-a produs o coliziune frontală în care au fost implicate 2 autoturisme.

Din primele informații 5 persoane sunt încarcerate, la fața locului fiind solicitate echipaje de pompieri, pentru descarcerarea acestora.

Cele 5 persoane au fost decarcerate. IPJ Vrancea informează că au suferit leziuni, uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare.

Traficul este blocat total.

Update: 18:58 În urma accidentului rutier au rezultat 6 victime. Din nefericire, unul dintre conducătorii auto a fost declarat decedat. Alte cinci persoane au fost preluate de ambulanțe.

Update 20:07  La fața locului au intervinit  4 echipaje cu modul SMURD, 1 autospecială de intervenție și 1 ATPVM (autospecială de transport personal și victime multiple) din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și 5 ambulanțe SAJ.

Update ora 20:49 Traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

Înainte cu jumătate de oră de la producerea acestui accident, la Garoafa a fost semnalat un accident rutier. Au fost implicate 2 autoturisme (coliziune față-spate).  Primul autoturism a acroșat ușor doi pietoni, ce se aflau pe trecerea de pietoni. Au fost transportați la spital.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen