miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Doliu în comunitatea din Târgu Bujor. Doi tineri motocicliști au murit într-un tragic accident

Doliu în comunitatea din Târgu Bujor. Doi tineri motocicliști au murit într-un tragic accident de circulație produs în localitatea Codăești din județul Vaslui.

În nefericitul accident au fost implicate două motociclete și un autoturism. Una dintre motociclete era condusă de un tânăr de 27 de ani, iar pasageră era o tânără de 25 de ani, ambii din Târgu Bujor. A doua motocicletă era condusă de un tânăr de 35 de ani din județul Iași, iar mașina era condusă de o fată de 19 ani.

Din păcate, pentru cei de pe motocicletă nu s-a mai putut face nimic. Au fost resuscitați minute în șir, dar în zadar. Medicii au constatat decesul. Șoferița în vârstă de 19 ani s-a ales cu un atac de panică.

ISU a transmis că în urma impactului cu autoturismul, cele două motociclete au luat foc.

„La data de 19 mai 2024, ora 16.12, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul național DN 24, în comuna Codăești, județul Vaslui, soldat cu victime omenești.

În evenimentul rutier au fost implicate trei vehicule, două motociclete înregistrate în județele Sibiu și Galați, precum și un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de o tânără de 19 ani, din comuna Codăești, județul Vaslui.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a celor doi conducători de motocicletă, în vârstă de 27 și 35 de ani, din județele Galați și Iași, precum și a unei femei de 25 de ani, din Galați, pasager pe motocicletă.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” A transmis ISU Vaslui

 

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen