miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Tânăr din Schela, depistat cu o alcoolemie de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 21 mai 2024, la ora 16:40, Secția 2 Poliție Rurală Smârdan a fost sesizată prin intermediul unui apel telefonic la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în urmă cu puțin timp un bărbat aflat la volanul unui autoturism care se deplasa pe strada Lazăr Constantin din satul Negrea, comuna Schela, județul Galați, ar pierdut controlul direcției de mers și ar fi acroșat niște pubele de gunoi care se aflau amplasate pe acostamentul străzii, după care a părăsit locul.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit ce autovehicul ar fi fost implicat în acest eveniment rutier și cine este proprietarul, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din satul Negrea.

De asemenea, s-a stabilit că bărbatul ar fi condus autoturismul, acesta fiind găsit la adresa de domiciliu unde se afla și autovehiculul care prezenta mai multe avarii în partea stângă față.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească unde i- au fost recoltate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen