miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Accident mortal la Piscu. O femeie de 72 de ani și-a pierdut viața

Update accident Piscu:

În această dimineață, ISU Galați a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un accident rutier la ieșire din Piscu spre Tecuci. Conducătorul unui autoturism, o femeie de 42 de ani care probabil a adormit la volan, a pierdut direcția de mers și a intrat într-un autotren.

Cele două persoane din autoturism, o femeie de 42 de ani și mama acesteia, au fost încarcerate, astfel încât a fost nevoie de intervenția echipajelor de la Garda de Intervenție Pechea și Detașamentul de pompieri Galați, care au intervenit cu două mașini de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. A fost solicitat și un echipaj SAJ, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia de 72 de ani care a decedat pe loc.

După ce a fost descarcerată, femeia de 42 de ani, cu politraumatisme, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Galați.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 25 Galați – Hanu Conachi, în zona localității Piscu, județul Galați, după ce un autotren și un autoturism au fost implicate într-o coliziune.

În urma accidentului au rezultat o persoană decedată și alta rănită, ambele din autoturisme.

Vom reveni.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen