marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Update. Dosar penal în cazul autoturismului furat la Tecuci. Hoțul a făcut accident la Focșani

Update – Comunicat IPJ Galați

La data de 11 iulie 2024, ora 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112, cu privire la furtul unui autoturism dintr-o parcare din municipiul Tecuci.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că apelantul, un bărbat de 32 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, și-ar fi parcat autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918 și ar fi coborât, lăsând motorul pornit și cheia în contact.

Polițiștii au demarat acțiunea de căutare și depistare a autoturismului, iar la scurt timp au stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost implicat într-un eveniment rutier pe raza municipiului Focșani, județul Vrancea, la volanul acestuia fiind depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

Știre inițială Alertă la Tecuci. O mașină s-a furat din parcarea unui centru comercial din oraș. Alarma a fost dată în jurul prânzului, când un bărbat nu își mai găsea mașina în parcare.

La nivelul IPJ Galați a fost instituită grupa operativă, iar autoturismul marca WV PASSAT de culoare albă,  cu numărul de înmatriculare CJ 44 BMC a fost dat în consemn.

La această oră, sunt instituite filtre la toate intrările și ieșirile din oraș pentru a găsi mașina furată.

Din informațiile noastre, proprietarul a lăsat mașina deschisă și cu motorul pornit. Dacă vedeți mașina dată în consemn, sunați de urgență la 112.

Update ora 15:00. În urmă cu scurt timp, mașina a fost găsită. Hoțul a reușit să ajungă cu ea la Focșani.

Proprietarii le mulțumesc tuturor pentru sprijin.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen