miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Căutări disperate la Cosmești. Un copil a dispărut în apele Siretului

Update știre 29 iulie, ora 23

În jurul orei 23, trupul neînsuflețit al lui Denis a fost găsit în zona podului de la Cosmești. Trupul acestuia a ieșit la suprafață. Dumnezeu să-l ierte!

Știre inițială 28 iulie:

Sunt căutări disperate în aceste momente în zona podului de la Cosmești. Un copil de aproximativ 14 ani a intrat să se scalde cu încă doi copii, dar nu a mai reușit să iasă.

La fața locului intervin pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tecuci cu o barcă, sprijiniți din aer de elicopterul SMURD Galați.

Copilul este căutat de aproximativ 2 ore. În zonă, curenții sunt foarte puternici.

Căutările sunt în desfășurare.

Update  știre inițială 1:

Copilul dispărut în apele Siretului la Cosmești, nu a fost găsit. Căutările vor fi reluate mâine dimineață, la prima oră. În speranța de a-l găsi cât mai repede, doi voluntari cu un sonar li s-au alăturat pompierilor. De asemenea, a fost luată măsura blocării apei la barajul de la Călimănești. Din nefericire, niciun rezultat.
Rectificare update știre inițială 1: Din păcate informațiile primite aseară de oamenii care îl cunosc pe copil și pe familia acestuia, nu sunt confirmate de autorități. Din motive știute doar de ei, câțiva apropiați au susținut că a fost găsit copilul și a fost scos din apă, dar nu este așa.
Astăzi dimineață la Cosmești a sosit o echipă de scafandri pompieri care îl caută pe Denis.
Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen