miercuri, octombrie 23, 2024
Cultural

Noi activități în Parohia Umbrărești I. Tinerii s-au întâlnit cu cei de la Nămoloasa-Sat

Ieri seară, pe terenul școlii din Condrea, au avut loc activități recreative pentru copii și tineri, organizate în cadrul proiectului de vară al Arhiepiscopiei Dunării de Jos. La eveniment au participat copiii grupului de cateheză al Parohiei Umbrărești I și grupul de copii și tineri al Parohiei Nămoloasa Sat, însoțiți de părintele Mihail Bichir.

Întâlnirea a început cu o sesiune de socializare, în cadrul căreia tinerii au discutat pe diverse subiecte duhovnicești. Activitățile sportive au fost punctul culminant al serii, incluzând probe de atletism și fotbal.

Părintele Ioniță Gheorghiță a declarat: „Dăm slavă lui Dumnezeu pentru această activitate, ultima, dar nu cea din urmă, care ne pregătește viguros pentru întâlnirile din tabăra de zi de la Mănăstirea Cârlomănești. Acolo, peste 40 de tineri din parohia Umbrărești I vor participa alături de alte parohii din preajma Tecuciului, precum Parohia Bucești, Tecuci și Corod. La Cârlomănești, vor avea loc diverse activități, începând cu cele duhovnicești dimineața, când copiii vor merge la rugăciune, urmate de activitățile de după-amiază.”

Participanții din Umbrărești I și Nămoloasa s-au bucurat de momente frumoase împreună, consolidând legăturile de prietenie și comuniune duhovnicească.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen