miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Avans pentru Voința Cudalbi în Cupa României. A eliminat o echipă de liga III-a

Surpriza continuă pentru Voința Cudalbi! Echipa din Liga a IV-a, campioană județeană Galați, a reușit o nouă performanță remarcabilă în Cupa României, eliminând în turul I al fazei naționale formația de Liga a III-a, Viitorul Onești, cu scorul de 3-2.

 

Meciul jucat pe teren propriu, la Cudalbi, a fost unul extrem de disputat, cu multe ocazii de gol la ambele porți. Gazdele au început în forță și au condus la pauză cu 2-0, grație unei duble a lui Constantin ”Boboc” Spânache, care s-a dovedit a fi omul-cheie al partidei.

 

În repriza secundă, oaspeții au revenit în meci și au egalat, dar în cele din urmă, prolificul Eduard Dumitru a adus victoria pentru Voința Cudalbi, stabilind scorul final 3-2.

 

Cu această victorie, Voința Cudalbi își continuă parcursul senzațional în Cupa României și se califică în turul următor al competiției. Succesul echipei este cu atât mai remarcabil cu cât a fost obținut în fața unei echipe cu experiență în eșalonul superior.

 

Antrenorul Nicușor Drăguț și jucătorii săi au demonstrat că pot face față oricărui adversar și că au ambiții mari în această competiție. Voința Cudalbi a devenit astfel una dintre cele mai plăcute surprize ale acestei ediții a Cupei României și va fi cu siguranță urmărită cu atenție în meciurile următoare.

 

În meciul de miercuri Voința Cudalbi a folosit echipa: Palade – Andrei, Gîță, Antofe, Bursuc – G. Stoian, Oană, Postelnicu, Ciotârcă – Ed. Dumitru, Spânache. Au mai intrat: Chiciuc și Dajboc. Antrenor: Nicușor Drăguț.

Sursa text: Sport Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen