marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Accident cu 3 mașini și trei victime la Șerbeștii Vechi

În data de 6 august 2024, la ora 14:00, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 25, în afara localității Șerbeștii Vechi, din județul Galați.

Polițiștii s-au prezentat la fața locului și, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că o autoutilitară, condusă de un bărbat de 65 de ani, din localitatea Muntenii de Jos, județul Vaslui, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci, către municipiul Galați, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate Șendreni, județul Galați, care se deplasa în aceeași direcție și care, ulterior, a fost proiectat într-un alt autoturism, care circula pe sensul opus, condus de către o femeie de 31 de ani, din localitatea Piscu, județul Galați.

Din impact, a rezultat avarierea celor trei autoturisme și vătămarea corporală a conducătorului auto de 25 de ani și a două femei, în vârstă de 34, respectiv 40 de ani, pasagere în autoturismul acestuia.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cele trei situații. Aceștia dețin permise de conducere valabile.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și pentru luarea măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat IPJ Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen