marți, octombrie 22, 2024
Social

Apelul disperate a unei mame din Barcea: Nu este lăsată să își vadă proprii copii

Sunt Marcela Murgoci, mama a doi copii minori, o fiică de 10 ani și un fiu care va împlini 18 ani în noiembrie. Trăiesc un calvar de 23 de ani, de când m-am căsătorit. Abia după o săptămână de la nuntă, viața mea s-a transformat într-un coșmar. Eram licențiată în biologie, bursieră la Iași, cu un viitor promițător înainte. După ce am terminat facultatea, am ajuns în Italia, la propunerea soțului, gândindu-mă că viața noastră va fi așa cum visam de mică,  dar visurile mele s-au năruit.

Am îndurat ani de suferință, dar am decis recent să pun capăt acestei situații. Acum două săptămâni, am depus cererea de divorț la Judecătoria Tecuci, după ce fiica mea, în lacrimi, mi-a mărturisit ceva îngrozitor. Mi-a spus că l-a văzut pe tatăl ei uitându-se la femei goale pe telefon și la filme pentru adulți. Șocată și speriată, am făcut un atac de panică, a fost picătura care a umplut paharul.

Am depus cerere pentru un ordin de protecție, știind că soțul meu urma să vină în țară și simțindu-mă amenințată. Am angajat un avocat din Liești, dar acesta a făcut copii după documentele mele și le-a dat avocatului soțului meu, trădându-mi astfel încrederea.

Când am vrut să revin la muncă, am încercat să-mi sun copiii, care erau cu tatăl lor, dar nu am reușit să dau de ei. La ora 22:30, am încercat din nou, dar telefoanele lor erau închise. Tatăl lor mi-a spus că sunt la Tecuci, la sora mea,  care le-a fost propus să se ducă pentru a se juca cu  nepotul lor.

Când am încercat să îi văd, nu mi s-a permis decât prin intermediul camerei, iar copiii păreau constrânși să nu vorbească deschis. Am crezut că s-au întors acasă, la Barcea, pentru că urma ca eu împreună cu fiica să mergem împreună într-o excursie în județul Bacău, iar băiatul dorind să rămână acasă, pentru a avea grijă de copii.  Cu o zi înainte i-am sunat din nou pentru a vedea ce face, dacă e totul bine acasă, dar fiul meu cel mare mi-a spus că sunt tot la Tecuci, pentru că citez „a intervenit o mică mare problemă”.

Astăzi, am încercat din nou să iau legătura cu ei, dar nu mi s-a permis să-i văd fizic.

Sunt disperată și fac un apel public: vreau să-mi văd copiii, să-i protejez și să le ofer un mediu sigur, departe de această situație toxică. Am nevoie de ajutor și de sprijin pentru a-mi proteja copiii și pentru a ne regăsi liniștea.

Nu doresc un război murdar, vreau doar ca totul să se încheie totul amiabil. Mulțumesc!

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen