marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Accident grav la Vameș. Implicată o ambulanță. Intervine elicopterul SMURD

În urmă cu puțin timp pe DN25, pe raza localității Vameș s-a produs un accident de circulație. Potrivit primelor informații, în evenimentul rutier a fost implicată o ambulanță SAJ și un autoturism.

La fața locului intervine elicopterul SMURD.

În apelul 112 s-au anunțat trei persoane rănite. Urmează ca acestea să fie evaluate medical.

Traficul este blocat în totalitate.

Update: Comunicat IPJ Galați

La data de 30 august 2024, în jurul orei 17:50 pe DN 25, pe raza localității Vameș din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicată o ambulanță și un autoturism și care s-a soldat cu rănirea a 4 persoane.

În prezent se circulă dirijat pe un singur sens de circulație, iar polițiștii de la Serviciul Rutier Galați efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut aceste eveniment.

Din verificările preliminare s-a stabilit că un autoturism care era condus de un bărbat pe DN25, dinspre municipiul Tecuci, pe raza localității Vameș, în timpul efectuării unui viraj la stânga ar fi intrat în impact cu o ambulanță care avea pornite semnalele acustice și luminoase și care era angajată în depășire.

Au rezultat 4 victime, cei doi conducători auto, pasagerul dreapta față din ambulanță, precum și o altă persoană care era transportată de autospecială. Toate persoanele rănite au fost preluate și transportate la spital.

Vor fi verificate documentele celor doi conducători auto, vor fi testați alcoolscop și li se vor preleva mostre biologice de sânge la unitatea medicală, pentru stabilirea alcoolemiei, iar dacă rezultatul va fi negativ, în cauză va fi întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen