marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Accidente grave la Tecuci și Braniștea. 5 victime în total

În data de 27 septembrie 2024, în jurul orelor 22:39, un bărbat în vârstă de 51 ani, din comuna Garoafa, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Tecuci, dinspre localitatea Movileni către Tecuci, când a ajuns în dreptul unei intersecţii, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 25 ani, din comuna Griviţa, judeţul Galaţi, care circula în mod regulamentar pe varianta de ocolire a municipiului Tecuci.

 

În urma impactului, a rezultat rănirea a 4 persoane, respectiv 3 pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani (cu vârstele de 55, 57 și 83 de ani) și conducătorul auto în vârstă de 25 de ani, care au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatele din dotarea poliției rutiere, rezultatele fiind negative în cazul consumului de alcool și al substanțelor interzise. Ulterior, le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

***

 

În data de 28 septembrie 2024, în jurul orelor 04:44, pe DN25, pe raza localității Braniștea, din județul Galați, la intersecția cu DJ251L, un autotren, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 57 de ani, din Constanța, care se deplasa dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci, a acroșat un cal pe partea carosabilă, context în care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă către stânga, intrând în gardurile a două imobile și lovind anexele acestora.

 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autotrenului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat IPJ Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen