marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Accidente mortale în județul Galați. Un bărbat din Fundeni și din Munteni și-au pierdut viața

În data de 4 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au intervenit la un accident rutier produs pe DN 25A.

Astfel, în jurul orei 21:03, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, în timp ce se deplasa în afara localității Fundeni, în dreptul km 0+650m al drumului menționat, ar fi surprins și accidentat cu oglinda laterală dreapta, un bărbat, de 58 ani, din comuna Fundeni, satul Hanu- Conachi, care se deplasa, în calitate de pieton, pe lângă bicicletă, pe partea carosabilă a aceluiași sens de mers.

Bărbatul de 58 de ani a fost preluat de un echipaj medical de la ambulanță care l-a transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, dar ulterior, acesta a decedat.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

 


 

În data de 6 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci s-au deplasat la un accident rutier produs pe DE 581.

În jurul orei 22:14, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Iași, în timp ce se deplasa pe raza localității Munteni, din direcția municipiului Tecuci către municipiul Bârlad, în dreptul km 26+900m, ar fi surprins și accidentat un bărbat, de 50 ani, din localitatea Munteni, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă a drumului.

Echipajul medical de la ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului de 50 de ani.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Și în această situație, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, pentru a se stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

 

Imagine reprezentativă. Comunicat IPJ Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen