marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Update accident Tudor Vladimirescu. Bărbatul decedat avea 54 de ani. Nu avea permis de conducere

La data de 20 octombrie 2024, la ora 14:55, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în zona intersecției dintre străzile Constantin Brâncoveanu și Decebal, din comuna Tudor Vladimirescu, din județul Galați, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, a rezultat faptul că un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, domiciliat în comuna Tudor Vladimirescu, în timp ce conducea un moped pe strada Constantin Brâncoveanu, când a ajuns la intersecția cu strada Decebal, la efectuarea virajului la dreapta pe cea de-a doua stradă, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi căzut în șanțul de pe partea stângă a direcției sale de mers.

 

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul.

 

De asemenea, tot din verificările efectuate a reieșit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înregistrat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

 

Comunicat IPJ Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen