marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

UPDATE: FETIȚA DIN IVEȘTI A FOST OMORÂTĂ ÎN BĂTAIE

Răsturnare de situație la Ivești. După ce ieri, o copilă de numai doi a murit în condiții suspecte, iar părinții le-au declarat medicilor că aceasta s-ar fi înecat. În urma necropsiei s-a stabilit că micuța a murit din cauza bătăilor repetate aplicate de tatăl ei. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au schimbat încadrarea juridică a faptei în omor calificat (asupra unui membru al familiei). Tatăl ucigaș va fi dus astăzi în fața judecătorilor pentru mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Familia copilei din Iveşti a intrat şi în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi.

5 comentarii la „UPDATE: FETIȚA DIN IVEȘTI A FOST OMORÂTĂ ÎN BĂTAIE

  • O frumusețe de copil nevinovat,va plăti pentru asta dar din păcate fetița nu va venii înapoi,drum lin către îngeri puișor!

    Răspunde
  • Cum poate un om ca acesta sa ma traiasca ??? Cum poate sa mai respire pana si aerul care e gratis, pentru ceea ce a facut ??? Puscaria pe viata ar fi o solutie mult prea usoara pentru acest ticalos nenorocit . Moartea prin electrocutare ar fi mai sigura . Dumnezeu sa o ierte , ingeras nevinovat .
    AUTORITATILE AR TREBUI SA SE RESPONSABILIZEZE MULT MAI MULT SI SA ACORDE ATENTIE ACESTOR CAZURI SI NU NUMAI .

    Răspunde
    • Nu e adevarat ce se spune despre tatal ei mama iei este de vina tatal nu dadea un deget in copila stam langa ei si stim care este adevarul dar famia ei sa o scape pe ia a bagat vina asupra lui pentru a o proteja pe ia

      Răspunde
      • Nu trebuie sa ne dam cu parerea noi sau sa judecam pe cineva fara a cunoaste intregul adevar Dumnezeu e sus si le vede pe toate si ia luat legea in primire sa faca legea dreptate si cam atat

        Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen