miercuri, februarie 21, 2024
Fără categorie

COLEGUL BĂRBATULUI ELECTROCUTAT PE STÂLP ÎNTR-O COMUNĂ DIN JUDEȚUL GALAȚI ESTE CAUTAT ÎN MUNȚII

Colegul electricianului decedat este căutat de Salvamontiștii Montani în aceste momente. Acesta cu o zi înainte a asistat la moartea colegului său.

Bărbatul a fost dat dispărut în seara zilei de 4 august și este căutat de polițiștii din două județe împreună cu Salvamontiștii din Prahova.

El este angajat al Electrica, iar în cursul zilei de marți, 3 august, a asistat la moartea colegului său de serviciu, care s-a electrocutat pe un stâlp de înaltă tensiune. Tragedia s-a întâmplat în timpul unei intervenții într-o comună din județul Galați.

Înainte de dispariție a fost audiat de polițiști în calitate de martor imediat după producerea accidentului de muncă. După audieri, acesta a plecat din sediul Poliției, dar nu a ajuns acasă.

Miercuri seara a trimis familiei un mesaj telefonic în care își ruga băiatul să vină la Ploiești să ia mașina dintr-o parcare de la ieșire din oraș.

Autoturismul a fost găsit în locul indicat, iar pe bancheta din spate a fost găsit și telefonul mobil, potrivit surselor citate. Rudele sunt îngrijorate pentru că bărbatul le-ar fi spus că vrea să plece în munți, dar nu a indicat localitatea sau vreo unitate de cazare unde ar fi intenționat să se cazeze.

”Polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au fost sesizați de către polițiștii municipiului Tecuci despre faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani din Tecuci a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Bărbatul ar fi dat un mesaj text familiei sale, să meargă sa ia autoturismul pe care îl conducea, dintr-o parcare din zona Nord a Ploieștiului, că el vrea să plece undeva la munte.

S-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, unde au identificat autoturismul în cauză, fiind parcat regulamentar și cu portierele încuiate. La scurt timp s-a prezentat fiul acestuia, care având o cheie de rezervă a ridicat mașina în cauză”, a precizat Biroul de Presă al Poliției Prahova.

Bărbatul a fost dat în atenție la toate unitățile de poliție de pe raza Județului Prahova, colaborând și sprijinind Poliția Municipiului Tecuci, în vederea depistării acestuia.

Polițiștii din Prahova au precizat că familia nu dorește deocamdată mediatizarea dispariției, așa că nu există date cu privire la semnalmentele gălățeanului și nici o fotografie cu acesta.

One thought on “COLEGUL BĂRBATULUI ELECTROCUTAT PE STÂLP ÎNTR-O COMUNĂ DIN JUDEȚUL GALAȚI ESTE CAUTAT ÎN MUNȚII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen