miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

PERICOL PE STRADA ȘTEFAN CEL MARE| O MAȘINĂ A LUAT FOC

Pericol în această seară, pe strada Ștefan cel Mare, satul Umbraresti-Deal. O mașină condusă de un tânăr de la noi din comună a luat foc din mers. Norocul a fost că o persoană care stă în apropiere a auzit strigătele de ajutor și a sărit cu extintoarele proprii, astfel flăcările mari fiind stinse, rămânând ca incendiul să se desfășoare mocnit la sistemul electric din spatele mașinii.

Au fost chemați pomperii

La fata locului, în urma unui apel la 112, au intervenit pompierii de la Garda Nr2 Ivești cu o autospecială de stingere. La momentului sosirii acestora, din mașină ieșea fum, focarul fiind undeva sub portbagajul mașinii. Ca sa ajungă la focar a trebuit să înlăture ce a mai rămas din bara din spate. Cauza incendiului este un scurtcircuit pornit de la bateria mașinii.

Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere

La fața locului au intervenit 3 polițiști de la ordine publică și un polițist criminalist. Aceștia au efectuat cercetări și măsurători pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat. Totodată, în cauza nefericitului eveniment a fost deschis dosar penal pentru distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen