GORJ | A NĂSCUT UN COPIL, IAR APOI L-A ÎNGROPAT ÎN GRĂDINĂ

Osemintele unui nou-născut au fost găsite îngropate în curtea unei case. Mama a adus pruncul pe lume când dădea examenul de Bacalaureat, acum trei ani. Acum spune ca l-ar fi născut mort şi la sfatul familiei nu anuntat autoritatile. Anchetatorii au însă suspiciuni că lucrurile nu au stat tocmai aşa.

 

Criminaliștii IPJ Gorj, împreună cu polițiștii din comună Licurici au fost prezenți la descoperirea macabră a unor oseminte, îngropate în spatele unei locuințe din localitate. În baza unei sesizări, anchetatorii s-au dus direct la locul indicat și la o adâncime de maximum un metru au descoperit o mână de oseminte, scrie gorjeanul.ro. Localnicii vorbesc că oasele găsite ar aparține unui nou născut care ar fi fost îngropat acolo în urmă cu doi ani.

 

O mamă și o fiică, ambele localnice în Licurici, care locuiesc în vecinătatea locului respectiv, sunt indicate de localnici drept autoarele faptei crude, bebelușul, spun oamenii, fiind născut viu, cu doi ani în urmă, dar lăsat să moară într-o pungă.

 

Tânăra ar fi dus sarcina la final, apoi ar fi omorât copilul, ajutată de mama sa, aflată în prezent în Italia. Nașterea ar fi avut loc într-o locuință închiriată din Târgu-Jiu, iar copilul viu ar fi fost băgat într-o pungă și lăsat să moară, fiind scos inițial pe balconul locuinței, apoi introdus în congelator. După o jumătate de an, corpul bebelușului ar fi fost readus la Licurici și îngropat la 20 de metri de locuință familiei Lăudat, pe terenul aflat în spatele casei vecinei. Prinse în fapt, cele două i-ar fi recunoscut femeii ce au făcut și i-ar fi spus să țină secret asta deoarece ar ajunge amândouă la pușcărie.

Foto: gorjeanul.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *