GALERIE FOTO: FURTUNĂ VIOLENTĂ ÎN TURCIA | CAMIOANE RĂSTRUNATE, ACOPERIȘURI DISTRUSE | COPACI DOBORÂȚI DE VÂNT

Patru oameni au murit şi 19 au fost răniţi după ce o furtună a lovit Turcia, cu forţa unui uragan. Rafalele de vânt au luat pe sus acoperişuri, au pus la pământ maşinile şi camioane pe autostradă. Două dintre TIR-urile surprinse de prăpăd aveau numere de România.

 

În nord-vestul Turciei a lovit Apocalipsa. Rafalele de vânt au atins 130 de kilometri pe oră, au pus la pământ copaci şi construcţii întregi. Acoperişurile au fost luate pe sus de furtună ca şi cum ar fi fost din carton. Iar semnele de circulaţie au fost transformate în arme aruncate de vânt în oameni şi în maşini. Cele mai afectate oraşe sunt şi dintre cele mai populate: Istanbul, Bursa sau Izmir.

 

Autostrada a fost unul dintre cele mai periculoase locuri. Automobile şi TIR-uri au fost puse la pământ de rafalele care au lovit cu forţa unui uragan. Două dintre TIR-urile surprinse în imagini sunt înmatriculate în România.

 

Șase zboruri cu destinația Istanbul au fost redirecționate către orașele Ankara și Izmir, a anunțat reprezentantul unei companii aeriene. De asemenea, autoritățile au suspendat temporar serviciile de transport cu feribotul către stațiunile Bodrum și Kas.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *