marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

NAȚIONAL | ȘI-A TĂIAT SINGUR GÂTUL CU DRUJBA

Un tânăr, din judeţul Vaslui și-a tăiat singur gâtul cu drujba, din cauza unei stări depresive pe care o avea. Acesta se afla într-o pădure cu mai multe persoane, cel mai probabil la tăiat de lemne, când, la un moment dat, tânărul a luat drujba și a îndreptat-o la nivelul gâtul, provocându-și o plagă.

Serviciul Judeţean de Ambulanță Vaslui a fost solicitat sǎ intervinǎ ȋn localitatea Stâncǎșeni ȋn apropierea unei zone ȋmpǎdurite, pentru un bǎrbat ȋn vârstǎ de 23 de ani ce prezenta o plagǎ tǎiatǎ cu drujba la nivelul gâtului.

La caz a fost trimisǎ o ambulanţǎ C2 din substaţia Bârlad precum și elicoperul S.M.U.R.D. de la Iași. Pacientul a fost gǎsit conștient și stabil hemodinamic dar cu secţiune importantǎ la nivelul traheei.

Din declaraţiile familiei se pare cǎ plaga s-a produs prin autogresiune, pacientul prezentând o stare depresivǎ. Dupǎ ce a fost stabilizat acesta a fost transferat de la locul solicitǎrii direct la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sf. Spiridon Iași.

Polițiștii vasluieni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac verificări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen