miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

UPDATE | Tatăl Simonei: La petrecea de la Matca s-au consumat droguri

Odată cu preluarea cazului de colegii noștri de la București, la iveală au ieșit detalii uluitoare despre care nimeni nu se aștepta. Tatăl Simonei, Ion Caraiman, a declarat pentru Știrile ProTV,  că la petrecea de la Matca, unde și fata lui a  mers, s-au consumat droguri.

 

Surse din cadrul anchetei spun că tânăra ar fi apucat să le spună polițiștilor că a luat o jumătate de pastilă, apoi că a luat o pastilă întreagă, fără să menționeze despre ce substanță era vorba. Examenul toxicologic va stabili despre ce a fost vorba.

 

Un cititor a declarat pentru Observator, că ”La acea petrecere s-au consumat cantităţi mari de droguri. Spre dimineaţă, Simonei i s-a facut rău şi cineva ar fi luat-o de acolo şi a plimbat-o cu maşina prin comune ore bune până când sărmana fată şi-a pierdut viaţa. În cele din urmă, cineva la care ar fi ajuns în final acasă a sunat la 112. Părinţii fetei habar nu aveau ce se întâmplă cu fata lor, fiind anuntaţi de poliţia  din Iveşti de tragedie.”

 

Fata a fost înmormântată astăzi, unde sute de colegi, prieteni, apropiați și rude au condus trupul neînsuflețit al tinerei  pe ultimul rând.

 

Vom reveni cu un articol, după ce vor apărea rezultatele la examenul toxicologic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen