vineri, mai 24, 2024
Actualitate

FOTO | Val de accidente rutiere și în anul 2021 | Vezi aici câte accidente au fost în județul Galați, dar și în Umbrărești, Barcea și Ivești

Anul 2021  a fost, din păcate un an bogat în accidente rutiere. Lipsa infrastructurii moderne, dar și prezența șoferilor slab pregătiți și-a spus cuvântul prin numărul de decese și victime, în urma acestor tragedii.

 

Sute de victime rămase cu sechele pe viață și zeci de oameni duși la cele veșnice, prin acest lucru se caracterizează județul nostru când vine vorba de condus. Cele mai multe accidente provocate au avut drept cauză principală viteza neadaptată la condițiile de drum, alte două cauze majore fiind neacordarea priorității pietonilor și neacordarea priorității celorlalte vehicule participante la trafic.

 

În anul 2021, în județul Galați au fost 596 accidente rutiere, unde 100 de persoane au fost rănite grav, iar 49, din păcate au decedat. În comparație cu anul 2021, accidentele rutiere, dar și numărul de victime a fost mai mic. Poliția rutieră a făcut zeci de acțiuni pentru a prevenii accidentele rutiere. Mii de permise au fost suspendate în cursul anului 2021.

 

În comuna Umbrărești, în anul 2021 au fost 2 accidente rutiere, în urma cărora o persoană a fost rănită. În Barcea, în anul 2021 au fost 9  accidente rutiere, în urma cărora o persoană a fost rănită, iar una  a decedat. Comuna Ivești este o comună roșie când vorbim de numărul de accidente rutiere. În această comună, în anul 2021 au fost 14 accidente rutiere, în urma cărora 2 persoane au decedat, iar 4 au fost rănite grav.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen