sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

De ziua lui și-a făcut cadou un dosar penal

Un tânăr gălățean, care tocmai împlinise 21 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce în data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 12.30, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Frumușița, județul Galați, un tractor ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare.

 

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Totodată, aceștia au constatat că tractorul nu figurează ca fiind înregistrat sau înmatriculat.

 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, se arată într-un comunicat  al I.T.P.F. Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen