sâmbătă, aprilie 20, 2024
Actualitate

Se caută recenzori. Persoanele care se implică pot câștiga până la 80 milioane lei vechi

Persoanele interesate, care vor să se implice în munca depusă în cadrul Recensământului Populației, pot deveni recenzori pentru AutoRecenzarea Asistată (recenzor ARA) și recenzor de teren. În prima etapă amintită mai sus, românii interesați trebuie să se înscrie în perioada 7-18 februarie 2021 pe listele de candidați pentru personalul de recensământ.

 

În funcție de localitatea în care se află, românii trebuie să urmărească listele cu înscrieri pe care primăria le pune la dispoziție. Începând cu data de 7 februarie, fiecare primărie din România a afișat pe site-ul instituției modelul cererii de înscriere. Fiecare primărie a pus pune pe site-ul propriu un model de cerere de înscriere care trebuie completată și trimisă instituției.

 

 

În perioada de autorecenzare (14 martie -15 mai 2022) plata recenzorilor ARA se face în funcţie de numărul de chestionare pentru care se asigură asistența populației, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de:

  • 7 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei”
  • 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinței”, inclusiv pentru orașele și comunele izolate sau dispersate teritorial

În perioada de recenzare în teren (16 mai 2022 – 17 iulie 2022) plata recenzorilor se face în funcţie de numărul de chestionare completate prin interviu față-în-față, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de:

  • 7 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei”
  • 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinţei”, inclusiv „Secțiunea pentru recenzarea spațiului colectiv de locuit”.

 

Potrivit specialiştilor, plata acestora se va face în funcţie de formularele introduse în sistem şi poate ajunge până la un total de 8.000 de lei net.

Persoanele care vor să se implice ca recenzori pentru comuna Umbrărești, trebuie să se prezinte la primărie pentru înscriere.

MODEL-cerere-inscriere-ca-si-recenzor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen