vineri, mai 24, 2024
Evenimente

Mega concert caritabil în județul Galați. Festivalul Insula se apropie

Veste bună pentru toți iubitorii de muzică bună și mișcare. Festivalul Insula 2022 se va organiza anul acesta intr-o locație unică şi epică, o insulă sălbatică în mijlocul unui resort de excepţie, în Delta Siretului.

Ajuns la cea de-a 4-a ediție, festivalul va fi unul și mai special de această dată, fiindcă organizatorii nu pot rămăne indiferenți. Ei vor dona tot profitul semenilor noștri, refugiații din Ucraina.

Marea serbare muzicală va dura trei zile, urmând ca pe scenă să urce cei mai consacrați artiști.  B.U.G. Mafia, Subcarpati, Smiley, The Motans, Spike, Nane, El Nino, Killa Fonic, Andre Rizo, Manuel Riva, Dj Dark, sunt doar câțiva.  Persoanele care și-au cumpărat bilete vor avea loc de petreceri la piscină, plimbări cu balonul cu aer cald, aventura park, scenă de Stand Up Comedy si multe alte surprize.

Festivalul Insula este un proiect care a fost lansat in anul 2017 si a pornit din dorinta de a îmbina arta urbana cu muzica electronica. Scopul organizatorilor este de a crea unul din cele mai mari si accesibile festivaluri din regiunea Moldovei, un festival sustenabil, eco-friendly si fresh.

Vă așteptăm! Pentru bilete și detalii, accesați https://insulafest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen