Bătaie într-un bar din Barcea. Patru indivizi au bătut cu bâtele un tânăr de 28 aniLa data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, într-un bar, din comuna Barcea, are loc un conflict între mai multe persoane.


La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care, în urma verificărilor, au stabilit că, în ziua respectivă, în urma unui conflict mai vechi, un bărbat, de 28 de ani, ar fi fost agresat fizic de patru consăteni, cu vârste cuprinse între 31 și 48 de ani, fiind lovit de mai multe ori, de aceștia. Bărbatul a fost transportat la spital, dar nu a necesitat internarea.


Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și au reținut doi dintre prezumtivii agresori, pentru 24 de ore, ceilalți doi sustrăgându-se cercetărilor.


În cursul zilei de 10 aprilie, instanța a dispus față de persoanele reținute măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *