marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

A plouat cu goluri duminica trecută la Umbrărești. Jucătorii de la noi i-au învins pe cei din Drăgănești cu scorul de 7-1

A plouat cu goluri, duminica trecută, pe stadionul comunal. Jucătorii echipei locale de fotbal au marcat 7 goluri, făcând partida de fotbal un  adevărat spectacol. Tribunele au fost pline, iar cei prezenți n-au fost dezamăgiți, căci au avut ce vedea.

 

Penultima etapă a campionatului ligii IV, a adus pe terenul propriu echipa de la Drăgănești, formație care  în primul tur al campionatului ne-a învins cu 2-0. Însă, de această dată, jucătorii noștri și-au luat revanșa și au marcat în poarta celor de la Drăgănești 7 goluri.

 

Jucătorii noștri titulari au fost următorii:  Cocut Ionut Petrisor, Cristea Danel, Curteanu Catalin,  Dascalu Daniel,  Melescanu Andrei, Micu Iulian, Nunu Liviu, Rusu Neculai Romeo, Rusu Vladut, Tudosa Nistor și Turcu Adelin, iar rezervă a fost Matei Victor Ioan, care a intrat în minutul 77 în locul lui Curteanu Catalin.

Primele trei goluri ale meciului au fost înscrise în prima repriză de Melescanu Andrei (min 22) și Turcu Adelin (min 28, 34). Tot în prima repriză, echipa adversă a înscris singurul gol, în minutul 43, prin jucătorul Radu Daniel.

 

Golurile celei de-a doua reprize au fost înscrise de Rusu Romeo (min 51), Melescanu Andrei (min 53), din nou Rusu Romeo în minutul 74. Ultimul gol al partidei a fost înscris de Nunu Liviu, în minutul 77, care a reușit să înscrie în poarta adversă printr-un șut de la mijlocul terenului.

 

Ultimele două meciuri ale campionatului vor fi jucate cu Muncitorul Ghidigeni, duminică, 29 mai 2022, ora 17:00, pe terenul comunal Ghidigeni și cu AS Răseșii Valea Mărului, în data de 5 iunie, pe stadionul comunal Umbrărești. Ora urmând să fie anunțată ulterior.

Urmărește-ne și pe Telegram.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen