vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Un tânăr de 19 ani a fost găsit mort în râul Siret, la Cosmești

Durere mare pentru o familie din comuna Nicorești. Un băiat de 19 ani a fost găsit mort în apele râului Siret. Dispariția a fost dată de mama acestuia.

Tânărul de 19 ani s-a dus în data de 16 la scăldat, in zona comunei Nicorești, dar din păcate nu a mai ieșit din apă. Dispariția lui a fost dată imediat. Au început căutările, iar ieri, la Cosmesti a fost găsit de pompieri.

Polițiștii au deschis doar penal pentru ucidere din culpă .

Vom reveni și cu comunicatul oficial de la poliție.

Update

În cursul zilei trecute, în jurul orei 17.00, un bărbat, din comuna Nicorești, a sesizat Poliția Municipiului Tecuci despre faptul că, pe malul râului Siret, în zona comunei Cosmești, se află un cadavru de sex bărbătesc.


La fața locului, în urma primelor verificări, polițiștii au stabilit că persoana decedată este un tânăr, de 19 ani, din comuna Nicorești.


În data de 16.07.2022, acesta ar fi mers la scăldat, în râul Siret, pe raza comunei Ionășești, împreună cu alte trei persoane și, conform declarațiilor acestora, ar fi fost luat de un curent de apă și nu ar mai fi ieșit la mal.


În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul tânărului.

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen