marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Bâlci în adevăratul sens al cuvântului, la Tecuci. Doi vasluieni au sărit să bată un tecucean. Totul din cauza unui conflict mai vechi

Aflat în incinta Oborului din Tecuci, pe timpul montării standurilor pentru comercianții ce participă la Iarmarocul Moldovenesc, un bărbat în vârstă de 25 ani, din Tecuci, a fost lovit cu pumnii în față de două persoane, chiar în momentul în care a ieșit din toaleta publică.

 

Tatăl acestuia a văzut scena și a sunat la 112, iar Dispeceratul poliției a trimis un echipaj de jandarmerie. Persoanele implicate în scandal nu au fost găsite de jandarmi la fața locului, însă oamenii legii i-au căutat în zonă și așa au reușit să îi găsească, atât partea vătămată cât și agresorii, pe străzile lăturalnice, fiecare dintre ei în direcții diferite.

 

Jandarmii i-au invitat la sediul poliției, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Partea vătămată a declarat jandarmilor că între el și agresori există un conflict mai vechi, iar în cursul zilei s-au văzut în incinta oborului și și-au adresat reciproc injurii. La rândul lor agresorii, domiciliați în județul Vaslui, au declarat jandarmilor că persoana vătămată a fost angajatul acestora în urma cu aproximativ doi ani și ori de câte ori participă cu un stand la Iarmarocul Moldovenesc persoana vătămată îi amenință, motiv pentru care au vrut să rezolve disputa dintre ei.

 

Jandarmii au îndrumat persoana vătămată către medicina legală și au întocmit proces verbal de sesizare, urmând ca, ulterior, persoana vătămată să depună plângere. (Comunicat Jandarmeria Galați)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen