miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

Drogat și băut, un tânăr din Cuza Vodă a încercat să se facă nevăzut după ce s-a întalnit cu poliția

La data de 05 septembrie 2022, în jurul orei 01:20, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală, în timpul desfășurării activităților de serviciu, au observat un autoturism ce se deplasa pe strada Ferdinand I, din comuna Cuza Vodă, județul Galați, iar conducătorul auto, când a văzut autospeciala de poliție, a oprit farurile și a efectuat manevra de mers înapoi. La scurt timp a oprit autoturismul, iar bărbatul aflat la volan a coborât și a încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști.

 

S-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 ani, din comuna Cuza Vodă, iar la testarea alcoolscopică a rezultat o concentrație alcoolică de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată acesta a fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultând o valoare pozitivă la consumul de amfetamină.

 

Bărbatul de 36 ani a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei dar și a prezenței în organism a substanței psihoactive.

 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen