duminică, mai 19, 2024
Social

Amplă acțiune de ecologizare pe străzile din Umbrărești, în cadrul campaniei ”Let`s do it Romania”. Toate școlile și grădinițele din comună au fost participante

Astăzi, 17 septembrie, în cadrul proiectului ”Let`s do it Romania” s-a sărbătorit   „Ziua de Curăţenie Naţională”.  Școlile și grădinițele din comună s-au alăturat proiectului, iar copiii, alături de cadrele didactice și părinți, au strâns deșeurile de prin șanțuri și de pe spațiile verzi.  În această dimineață, micii voluntari au putut fi observați pe străzile din satele Siliștea, Condrea, Salcia, Torcești, Umbrărești și Umbrărești-Deal. Participanții au primit mănuși și saci, pentru a lucra cât mai eficient.

 

Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației „Let’s Do It, Romania!”, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.
„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. „Let`s Do It, Romania!” face parte din initiațiva globală „Let`s Do It World!”, alături de alte 190 de țări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

 

Felicitări tuturor participanților!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen