vineri, iulie 19, 2024
Actualitate

Patru persoane au fost rănite dimineață într-un accident rutier la Ivești. Un tânăr cu permisul luat recent a intrat într-o mașină parcată

Patru persoane au fost rănite dimineață într-un accident rutier la Ivești. Totul după ce, un tânăr, cu permisul luat recent, a pierdut controlul într-o curbă la dreapta, și s-a oprit într-o mașină parcată în fața unei curți.

Din nefericire, în mașina parcată se afla un bărbat, care se pregătea să pornească de pe loc, pentru a pleca la piață cu legume.

La locul accidentului au intervinit patru ambulanțe, alături de un echipaj de la Serviciul Rutier Galați și un echipaj de la Serviciul Criminalistic Tecuci.

IPJ Galați transmite că: „Din primele verificări, a rezultat că un tânăr, de 19 ani, ar fi pierdut controlul direcției, într-o curbă la dreapta, intrând în impact cu un alt autoturism staționat pe partea stângă a drumului.


A rezultat rănirea a patru persoane, din ambele autovehicule, care au fost transportate la spital.


Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen