marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Teribilism la Matca. Un tânăr prins de radar cu 122 km la oră, a fugit de poliție, și s-a oprit pe un gard. Șoferul s-a ales cu un par înfipt în corp

Teribilism la Matca. Un tânăr prins de radar cu 122 km la oră a fugit de poliție și s-a oprit pe un gard. Un pasager s-a ales cu o scândură înfiptă în gât.

 

În cursul nopții trecute, în jurul orei 00.05, polițiștii Biroului Rutier Tecuci, aflați în serviciul de patrulare pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci, au efectuat semnal de oprire unui autoturism aflat în trafic, înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 122 de km/h.

 

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului de oprire, continuându-și deplasarea, astfel că polițiștii au plecat în urmărirea acestuia.

 

La intrarea în comuna Matca, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcției, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul unei locuințe.

 

În urma impactului, rețeaua de alimentare cu gaze a imobilului a suferit avarii, la fața locului deplasându-se reprezentanți ai Distrigaz, pentru oprirea gazului.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, identificat în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din comuna Matca, precum și a pasagerilor din autoturism, 3 adolescenți, de 17 ani, toți din aceeași localitate.

 

Întrucât conducătorul auto a rămas încarcerat, la locul accidentului, alături de cele două echipaje ale Poliției, au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, precum și o autospecială de intervenție pentru prevenirea și stingerea incendiilor, din cadrul I.S.U. Galați.

 

Bărbatul a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, pentru a se stabili prezența în organism a alcoolului sau a substanțelor interzise.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, atât pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, cât și pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, existând suspiciuni în acest sens.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen