sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Carnagiu în județul Galați, cu 2 minute înainte de anul nou. Un toflean a lovit 6 tineri. Unul dintre ei a murit după 16 zile de chin în spital

Noapte de Revelion transformată în coșmar pentru 6 familii din județul Galați. Un toflean care circula cu viteză pe o stradă din comuna Gohor a lovit 6 tineri care se aflau în stradă  pentru a petrece noaptea dintre ani. Unul dintre ei  a murit după  16 zile de chin în spital.

 

Ionuț Mâncaș, în vârstă de 23 de ani a fost cel mai grav rănit. A fost transportat în comă la spital. Din păcate, în urmă cu 2 zile, pe 16  ianuarie,  a pierdut lupta cu viața. Tânărul iubit de foarte mulți oameni a lăsat în urmă multă durere și întristare.

 

Drum lin spre cer Ionuț ! Nu pot sa cred ca este adevărat, pare ireal faptul ca ai plecat dintre noi atât de devreme si intr-un mod atât de strașnic ! Nu este drept ca un baiat care iubește viața, deștept, muncitor si săritor in ajutorul celoralalti sa sfârșească așa ! Te vom păstra in inimile si in amintirile noastre pentru totdeauna ! Ai lăsat o mare durere in urma ta !Dumnezeu sa dea multa putere părinților tai, fratelui tău, întregii familii dar si prietenilor tai sa poată accepta pierderea ta Dumnezeu sa te ierte și sa te odihneasca de-a dreapta Lui, ai ales chiar si in ultimile momente sa ajuți aproapele tău”. Este unul dintre zecile de mesaje de pe pagina sa de socializare.

 

În urma accidentului, asupra tofleanului nu s-a luat nicio măsură, deși, potrivit martorilor  circula cu viteză și a a fugit și de la locul accidentului.

IPJ Galați informează că:

La data de 31 decembrie 2022, în jurul orei 23:58, pe o stradă din comuna Gohor, județul Galați, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că la acea oră, mai multe persoane, care se aflau pe partea carosabilă și sărbătoreau noul an, au fost acroșate de un autoturism. Imediat după acest accident rutier, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit de la fața locului împreună cu o altă persoană, pasager pe bancheta dreapta față.

Au fost rănite 6 persoane, două persoane de sex feminin cu vârstele de 18 ani, respectiv 23 de ani, și patru persoane de sex masculin cu vârstele de 19, 23, 25 și 30 de ani. Toți răniții au fost preluați de echipajele de la Ambulanță și au fost transportați la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, tânărul cu vârsta de 23 de ani, din satul Nărtești, comuna Gohor fiind preluat în stare gravă, în comă.

La scurt timp, a fost depistat conducătorul auto, un tânăr de 23 de ani, din satul Toflea, comuna Brăhășești, județul Galați, posesor permis de conducere categoria B valabil, dar și pasagerul care se afla în autoturism. La testarea alcoolscop a celui care a condus autovehiculul rezultatul a fost negativ. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Tecuci, pentru continuarea activităților de cercetare.

S-a constatat că accidentul rutier a avut loc în condiții de ceață densă, iar conducătorul auto a declarat, că din acest motiv nu ar fi observat persoanele aflate pe partea carosabilă. De asemenea, a precizat că a plecat din zona în care s-a produs accidentul de frica reacției celorlalte persoane aflate la fața locului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului.

Ulterior, la data de 16 ianuarie 2023, tânărul de 23 de ani care a fost rănit grav în accidentul rutier a decedat.
Polițiștii Biroului Rutier Tecuci au extins cercetările în cadrul dosarului penal și pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

 

Dumnezeu sa-l ierte și condoleanțe apropiaților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen