sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Accident la Matca. O tânără de 20 de ani a lovit un biciclist

La data de 5 mai 2023, în jurul orei 15:01, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați prin apel la S.N.U.A.U cu privire la faptul că pe DJ 251, în interiorul comunei Matca, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din verificările preliminare, precum și după efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că o tânără, cu vârsta de 20 de ani, din satul Drăgușeni, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251 în interiorul comunei Matca, ar fi surprins și accidentat un biciclist, care se angajase în traversarea străzii pe bicicletă, pe marcajul pietonal, pe sensul de deplasare al autoturismului.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, un bărbat cu vârsta de 49 de ani, din satul Bulboaca, județul Vaslui, precum și avarii la autoturism, dar și la bicicletă.

A fost efectuat testul alcoolscop atât conducătoarei auto, cât și biciclistului, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Persoana rănită a fost preluată de un echipaj medical de la ambulanță și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen