miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Val de infracțiuni la Independența. Un șofer a fost prins băut, iar altul a fost prins drogat și cu permisul suspendat

În cursul nopții de 16/17 iunie 2023, în jurul orei 02:42, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Galați au depistat un alt bărbat de 28 de ani, din comuna Independența, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gării, din localitatea de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea alcoolscop a fost indicată valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

––

La data de 18 iunie 2023, în jurul orei 20:00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Independența, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu, din municipiul Galați, având suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ, însă, la testarea pentru consumul de droguri a fost indicată valoarea pozitivă la consumul de Canabis și Amfetamină.

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Comunicat IPJ Galați

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen