marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

UPDATE Accident cumplit în județul Vrancea. Trei pietoni au fost spulberați. Doi dintre ei au murit pe loc

Update

Polițiștii rutieri au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe raza localității Pufești, la km 218+300 m s-a produs un accident rutier, în urma căruia a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat, de 43 ani, si o femeie, de 54 ani, precum și rănirea gravă a unui bărbat, de 45 ani.

„Din primele cercetari efectuate, accidentul rutier s-a produs pe fondul neatenției conducătorului autoturismului, care se deplasa pe sensul de mers Focșani – Bacău, pe acostamentul consolidat și care a accidentat mortal un pieton ce se deplasa pe aceeași direcție, proiectându-l pe sensul de mers opus.

Conducătorul autoturismului și – a continuat deplasarea aproximativ 50 de metri, acroșând alte două persoane angajate în traversarea drumului pe marcajul pietonal, o femeie fiind accidentată mortal, iar bărbatul rănit grav.„ A transmis IPJ Vrancea.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate, in cadrul dosarului penal întocmit in cauză.

La ora actualizării acestei știri, 23:00, traficul pe DN2-E85  era încă blocat, coloana de mașini întinzându-se pe aproximativ 15 kilometri.

Știre inițială

Trafic blocat pe DN2-E85,  în județul Vrancea,  localitatea Pufești. Doi pietoni au murit după ce au fost spulberați de o mașină care mergea cu mare viteză.  Al treilea se află în stare foarte gravă.

 

„Polițiștii rutieri intervin in acest moment la un eveniment rutier sesizat prin 112 la ora 19.20, privind trei pietoni acroșați de un autovehicul, pe raza comunei Pufești.

 

Din păcate, doi dintre pietoni au decedat, iar cea de-a treia persoană este rănită grav.” A anunțat IPJ Vrancea.

Cei care au decedat sunt un bărbat, in vârstă de 43 de ani și o femeie, in vârsta de 54 de ani. Cea de-a treia persoană, rănită grav – un bărbat, în vârstă de 45 de ani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen