duminică, mai 19, 2024
Actualitate

Update | Un scurtcircuit a provocat incendiul de la Tecuci. Două bovine au murit, iar tone de furaje s-au făcut scrum

Update

 

În data de 22.10.2023 ora 17.14 am fost anunțați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență – SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească (grajd) in municipiul Tecuci, str. Ana Ipatescu. Au fost alertate forțele și mijlocele din cadrul Detașamentului de Pompieri Tecuci precum și din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Ivești, deplasându-se la locul intervenției: 4 autospeciale cu apă si spumă și echipaj SMURD tip B / 24 subofițeri. La sosirea echipajelor la locul intervenției incendiul se manifesta generalizat cu violenta la un grajd (cca. 500 mp) de asemenea acesta se propagase la un al doilea grajd.  Din primele informații au murit doua bovine si au ars cca 15 tone furaje, nu sunt victime, a anunțat ISU Galați.

În jurul orei 20, incendiul a fost lichidat. Pompierii au stabilit că focul a izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric, mai exact scurtcircuit.

 Știre inițială

Un incendiu de proporții a izbucnit la Tecuci, unde un adăpost de animale a fost cuprins de flăcări.

La ora 17:20, Detașamentul de Pompieri Tecuci a fost alertat prin 112 cu privire la incendiul care a avut loc la fostul CAP situat pe centura nouă a orașului Tecuci.

La fața locului au ajuns în grabă mai multe autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără violentă, extinzându-se către vegetația din jur și către celelalte anexe din apropiere.

Din fericire, toate animalele au fost evacuate în siguranță. Nu s-au înregistrat victime în urma acestui incident tragic.

 

La ora redactării acestei știri, 18:26, pompierii încă luptă cu flăcările.

Vom reveni cu amănunte suplimentare pe măsură ce situația se rezolvă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen