miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Spaimă pentru doi bărbați din Ivești. Trei olteni i-au sechestrat, șantajat și tâlhărit

Doi iveșteni din Blăjeri au trecut printr-o adevărată spaimă luna trecută în județul Olt. Totul a început  lipsa înțelegerii cu cumpărătorul. Evenimentul nefericit a avut loc pe 26 septembrie, când cei doi vecini de comună s-au deplasat în comuna Bălteni, Olt, pentru a finaliza tranzacția.

Poliția a fost sesizată două zile mai târziu, când cei bărbați din Ivești au sunat disperați la numărul de urgență 112, afirmând că au fost deposedați de aproximativ 5.200 de euro și ținuți împotriva voinței lor la sediul unei societăți comerciale din comuna Bălteni, județul Olt. Agresorii au folosit amenințări și acte de violență pentru a-i forța pe cei doi să le dea o altă sumă de bani, și anume 25.000 de lei, sumă pe care au și obținut-o.

Cei trei bărbați care i-au ținut captivi și i-au agresat pe locuitorii din Blăjeri au fost arestați pentru 30 de zile. Aceștia sunt doi bărbați în vârstă de 47 și 40 de ani din Bălteni, o femeie de 52 de ani din municipiul Slatina, și un cetățean străin în vârstă de 29 de ani. Prejudiciul cauzat a fost recuperat integral.

Totul a început după ce o femeie i-a angajat pe cei doi locuitori din Blăjeri pentru a construi o structură din panouri. Aceasta le-a dat un avans, însă s-au iscat neînțelegeri legate de bani. Atunci când femeia a cerut restituirea avansului, cei doi au refuzat, ceea ce a dus la escaladarea conflictului și la implicarea celorlalte persoane menționate mai sus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen