sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Vrâncean depistat drogat pe o stradă principală din comună. Polițiștii au găsit în mașină mai multe pungi cu droguri

Un bărbat cu vârsta de 28 de ani, din municipiul Adjud, județul Vrancea, a fost oprit în trafic, pentru control, de un echipaj de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești, la data de 29.10.2023, în jurul orei 00:30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din comuna Umbrărești.

Conducătorul auto a fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât și pentru cel de substanțe psihoactive. În primul caz, rezultatul a fost negativ, însă în cel de-al doilea caz au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În urma controlului corporal, în buzunarul lateral stâng al pantalonilor a fost găsită o pungă de mici dimensiuni din staniol, în interiorul căreia se afla o substanță vegetală cu miros înțepător. De asemenea, după verificarea autovehiculului, în portiera dreaptă față au fost găsite 11 pungi auto-sigilante din plastic, în interiorul cărora se afla o substanță sub forma unor cristale. Alte 11 pungi din staniol, de mici dimensiuni, au fost identificate în buzunarul unei geci aflată pe bancheta din spate, iar în interiorul acestora se afla o substanță vegetală cu miros înțepător.

La fața locului au ajuns și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați care au ridicat substanțele găsite în vederea continuării cercetărilor, fiind bănuite a face parte din categoria substanțelor psihoactive.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen