Sara Zaharia din Umbrărești și Anais Iftimie, premiante la un festival important din zona Moldovei

Sara Zaharia din Umbrărești și Anais Iftimie, premiante la un festival important din zona Moldovei. Cele două eleve ale Casei de Cultură Tecuci, coordonate de profesorul de canto, Claudiu Vișan, au participat în data de 5 noiembrie la Festivalul-Concurs „Vocea Moldovei”.

Desfășurat într-o locație fastuoasă din Iași, la Hotelul Ramada, festivalul a fost unul reușit, aducând în fosta capitală a Moldovei numeroși participanți veniți din toate colțurile țării.

Juriul a fost fost unul echidistant și cu experiență, din el făcând parte Ella Gondos, în calitate de președinte al juriului, Dan Șincai, în calitate de vicepreședinte, Ina Cristea și Bianca Dumitru, în calitate de membrii.

Elevele Casei de Cultură Tecuci au reușit să-i impresioneze pe jurați și să-i convingă că merită să fie premiate. Așadar, Sara Zaharia  a fost premiată cu trofeul secțiunii pop internațional, iar  Anais a fost premiată cu trofeul secțiunii pop românesc, categoria 9-13 ani și cu premiul I la secțiunea pop internațional.

Felicitări!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *