vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Accident la Ivești. Mașină lovită de tren. Trafic feroviar oprit pe un fir

În urmă cu aproximativ o oră, la Ivești a avut loc un accident nefericit. Trenul R7569 Mărășești – Galați a acroșat un autoturism care, din nefericire, rămăsese blocat pe calea ferată. Mecanicul a avizat conducătorul auto cu semnale acustice și luminoase, dar, din păcate, garnitura nu a putut fi oprită la timp.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, conducătorul auto și pasagerii alegându-se doar cu o sperietură zdravănă. În urma evenimentului, trenul a acumulat o întârziere de 120 de minute. Potrivit CFR Călători, a fost necesară staționarea trenului pentru a se putea stabili circumstanțele producerii accidentului. Conform reglementărilor și regulamentelor, mecanicul de locomotivă, dar și șoferul, au trebuit să fie testați pentru alcool.

Accidentul s-a întâmplat la trecerea de cale ferată de pe strada Dorobanți. Trecerea nu este semnalizată luminos și acustic, la fața locului fiind indicatorul Crucea Sfântului Andrei și semnul STOP, care obligă oprirea tuturor vehiculelor și pietonilor în vederea asigurării.

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen