sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Bătaie de joc. Un tren care trebuia să fie la ora 20 la Tecuci stă blocat pe câmp lângă București de mai bine de 3 ore

Bătaie de joc. Un tren care trebuia să ajungă la Tecuci la ora 20  a fost  blocat pe câmp lângă București  mai bine de 3 ore. Sute de călători ai trenului IR 1665 București-Iași au trecut  prin clipe neimaginabile. Garnitura a fost  blocată pe câmp între București și Ploiești, iar situația este de neconceput.

Totul a pornit din cauza unui tren privat care s-a defectat în jurul orei 15, blocând firul 1 între stațiile Buftea și Periș. În acest timp, circulația s-a desfășurat doar pe un singur fir, mai multe trenuri acumulând zeci de minute de întârziere.

Între timp, pentru că nu era suficient, a mai apărut o problemă la firul de contact între stațiile Buftea și Periș. Pentru remedierea acesteia, s-a așteptat intervenția administratorului infrastructurii feroviare cu drezina pantograf.

Trenul IR 1665 București-Iași a plecat abia la 19:40. Oamenii sunt nervoși, nu au apă, mâncare, și au stat în frig și în întuneric. La ora publicării acestui articol, 20:00, trenul acumulase o întârziere de 191 minute.

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Urmărește-ne și pe Instagram

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen