miercuri, februarie 21, 2024
Cultural

Cinci fete din Umbrărești au stralucit la Focșani. Tolbă plină cu premii

5 fetițe din Umbrărești au fost premiate la Festivalul Național pentru copii și tineret „Stele de Gheață”, ediția a IV-a.

Sara Zaharia, în vârstă de 12 ani, a obținut trofeul pentru secțiunea Interpretare, Monica Prodan, tot în vârstă de 12 ani, a câștigat premiul la categoria colinde, Cristina Tonu a obținut locul I la categoria colinde, iar Antonia Ursu, în vârstă de 11 ani, a fost premiată la categoria Muzică ușoară. De asemenea și Diana Păun a obținut premiul 1 la categoria Muzică ușoară.

Evenimentul a avut loc în data de 9 decembrie 2023 și a fost organizat de firma vrânceană Bratosin Events, în parteneriat cu Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia” Focșani, gazda evenimentului.

Ediția a IV-a a festivalului a adus surprize și emoții atât pentru concurenți, proveniți din Vrancea, Galați, Bacău, București, Brașov, Neamț și Brăila, cât și pentru părinți.

Cele patru fetițe din Umbrărești, premiate la Festivalul Național „Stele de Gheață”, sunt antrenate cu pasiune de către profesorul de canto Claudiu Vișan de la Casa de Cultură Tecuci.

Sub îndrumarea sa talentată, Sara Zaharia, Monica Prodan, Cristina Tonu, Diana Păun și Antonia Ursu au reușit să strălucească în diverse categorii, aducând bucurie și mândrie comunității lor.

Felicitări!

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Urmărește-ne și pe Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen