miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Accident grav pe E85 la Buzău. A fost activat planul roșu. Trafic blocat complet

Trafic blocat la ieșire din mun Buzău, la intersecția DN2E85 cu DN1B, accident rutier.

Din primele date se pare că este vorba de o coliziune multiplă între autovehicule, persoanele implicate sunt evaluate medical.

La fața locului intervin echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, care gestionează misiunea de salvare a victimelor, fiind activat Planul Roșu de Intervenție.

Polițiștii rutieri asigură zona și, după finalizarea intervenției reprezentaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, polițiștii vor face cercetarea la fața locului

În accident a fost implicat un microbuz al unui club de Judo în care erau pasageri  7 copii  și 3 autoturisme. Persoanele implicate în accident au fost transportate la spital. Este vorba de cei 7 copii și un adult.

Update: Comunicat ISU Buzău

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzau a fost solicitat să intervină în jurul orei 11:30 pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe DN2E85.

În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme și un microbuz, în care se aflau un total 11 victime neincarcerate dintre care 7 copii si 4 adulți, conștienti și cooperanti ce au fost evaluați medical.

Dintre persoanele implicate, 7 copii și un adult au avut nevoie de îngrijiri medicale și ulterior au fost transportati la spitalul județean de urgență Buzău.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen