miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

Caz grav la Galați. Doi bătrâni și un polițist au fost înjunghiați

Caz grav la Galați, în cartierul Mazepa. Doi bătrâni și un polițist au fost înjunghiați.

Autorul este chiar fiul celor doi bătrâni, care au răni grave. Au fost transportați la spital.

Polițistul a fost și el înjunghiat atunci când a intervenit la caz.

Cuțitarul a fost încătușat și condus la secție pentru audieri. Va fi reținut 24 de ore, iar apoi va fi prezentat în fața Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă.

Poliţistul înjunghiat purta vesta de protecţie în momentul atacului, astfel că a suferit doar o rană uşoară.

Este în sistem din anul 2022, și are vârsta de 42 de ani.

Suspectul în vârstă de 34 de ani s-ar afla sub influenţa drogurilor, el fiind cunoscut cu numeroase internări la spitalul de psihiatrie.

Update: Comunicat IPJ Galați

 

La data de 13 februarie 2024, ora 14:00, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în incinta unui apartament situat într-un bloc de locuințe, de pe strada Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Galați, ar fi avut loc o agresiune fizică asupra a două persoane.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați care s-au deplasat la adresa indicată au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din primele verificări a reieșit faptul că la adresa respectivă, în urma unor discuții în contradictoriu între un bărbat, de 33 de ani și părinții săi, un bărbat de 56 de ani și o femeie de 52 de ani, ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia cei doi soți ar fi fost înjunghiați de fiu.

Persoanele rănite au primit îngrijiri la fața locului de către echipajele medicale de la Ambulanță, după care au fost transportate la spital.

Agresorul nu a fost găsit la adresă, însă la scurt timp polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați l-au depistat în scara unui bloc de locuințe situat pe strada Roșiori, din municipiul Galați.

În timpul imobilizării acestuia, unul dintre polițiști, de 39 de ani, care purta vestă de protecție și avea asupra sa toate elementele din dotare, ar fi fost înjunghiat în zona claviculei, din partea stângă.

Polițistul a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie și ultraj, iar în funcție de rezultatul cercetărilor care sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, se va putea extinde urmărirea penală și pentru alte fapte.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen