joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Mere dulci și suc proaspăt natural făcut chiar la Liești. Bucură-te de gusturile aromate

Mere proaspete și suc natural de la Liești.

Aveți ocazia de a  găsi mere de consum dulci și aromate, crescute cu dragoste într-o livadă proprie din comuna Liești, la doar 4 lei/kg. Proaspete, delicioase și pline de nutrienți, aceste mere vor fi completarea perfectă pentru dvs.

Dar asta nu e tot! Dacă doriți o alternativă sănătoasă și revigorantă, aveți posibilitatea să vă bucurați de suc de mere natural, fără adaos de zahăr sau conservanți, făcut chiar la Liești. Gustul autentic al merelor proaspete, direct din livadă, va transforma fiecare înghițitură într-o experiență plină de prospețime și vitalitate.

Și mai mult, pentru a vă face experiența cât mai comodă, oferim transport gratuit la domiciliu pe raza comunei Ivesti-Liesti-Hanu Conache la comanda minimă de 80 de lei.

Pentru comenzi sau mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la 0769 908 140 sau să vizitați pagina noastră de Facebook Livada cu fructe dulci.

Nu ratați ocazia de a savura gustul autentic al naturii. Comandați acum și transformați fiecare zi într-o festivitate a gustului și sănătății!

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen