sâmbătă, mai 4, 2024
Actualitate

Matca. Bărbați prinși în ofsaid. Unul fără permis, iar unul cu 1,42 mg/l alcool la volan

La data de 19 aprilie 2024, în jurul orei 17:05, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au depistat în flagrant delict, pe strada Tecuciului, din localitatea Matca, județul Galați, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Matca, județul Galați, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Tot polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au depistat în flagrant delict, în data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 16:40, pe un drum public din localitatea Matca, județul Galați, un tânăr în vârstă de 34 de ani, din comuna Matca, județul Galați.

Acesta conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus pe conducătorul auto la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comunicat IPJ Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen