marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Accident la Ivești. O tânără a fost rănită

În data de 10 octombrie 2024, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe DN 25, pe raza localității Ivești, din municipiul Galați.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, din primele verificări, au stabilit că o femeie în vârstă de 21 de ani, din localitatea Ivești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul menționat, dinspre municipiul Tecuci, către municipiul Galați, în momentul în care ar fi schimbat direcția de deplasare către stânga, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Tecuci, care se deplasa din sensul opus.

În urma impactului, a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea conducătoarei auto și a unei tinere, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Ivești, pasageră în autoturismul condus de femeie, cele două fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Comunicat IPJ Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen